Τα δεδομένα για τις κινήσεις ενίσχυσης της Ανόρθωσης

Τα δεδομένα για τις κινήσεις ενίσχυσης της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση θα αρχίσει να φουλάρει σιγά – σιγά για την ενίσχυση της. Ο Ρόνι Λέβι ως γνωστόν θέλει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να αποκτήσει δύο επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Ο Ισραηλινός με τις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην  κορυφή, αλλά και ενός παίκτη ο οποίος θα μπορεί να δώσει βοήθειες και στα «φτερά» θα προσπαθήσει να δώσει στην Ανόρθωση, όλα αυτά που χρειάζονται για να βελτιωθεί ο Βαρωσιώτικος σύλλογος στην γραμμή κρούσης.

Σίγουρα σημαντική παράμετρος για τον τεχνικό της «Κυρίας» και τους συνεργάτες του, είναι η εξεύρεση απόλυτα έτοιμων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα της Ανόρθωσης για να υλοποιήσει τους στόχους.

Τα δεδομένα για τις προσθαφαιρέσεις στους «μπλε» είναι γνωστά, από την Ανόρθωση είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν οι Άλβες και Μπανταλόφσκι.

Φυσικά υπάρχει και το σενάριο στην ομάδα της Αμμοχώστου να προχωρήσει και σε τρίτη προσθήκη, για την θέση του 8αριού, κάτι που αν τελικά γίνει να δούμε ένα εκ των Γκάντσεφ και Καμαρά να φεύγουν από την ομάδα με τον δεύτερο να πηγαίνει ως δανεικό σε κάποιον άλλο σύλλογο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE