ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ Π. ΔΕΥΤΕΡΑΣ: Έλεγχος αλκοόλης στην οδηγό του οχήματος

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ Π. ΔΕΥΤΕΡΑΣ: Έλεγχος αλκοόλης στην οδηγό του οχήματος

Σε έλεγχο αλκοόλης, υποβλήθηκε η οδηγός του αυτοκινήτου που εμπλέκεται στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάνω Δευτερά, το βράδυ της Παρασκευής 29/12, με μηδενική ένδειξη.

Παρά τις αρχικές πληροφορίες που ανέφεραν ότι το ατύχημα σημειώθηκε στη περιοχή Στράκκας, σύμφωνα με νεότερη μας ενημέρωση, σημειώθηκε στο δρομο Πάνω Δευτεράς και του χωριού Ανάγυια.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο μοτοσικλετιστής μετά το σοβαρό τροχαίο.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.