Υποψήφιος για Κύπριους δημοσιογράφους: «Υπηρέτες του ψεύδους και της παραπληροφόρησης» - VIDEO

Υποψήφιος για Κύπριους δημοσιογράφους: «Υπηρέτες του ψεύδους και της παραπληροφόρησης» - VIDEO

Χείμαρρος ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας, Μιχάλης Μηνάς.

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Αγωνιστών Δικαιοσύνης (ΟΑΔ), γνωστός για τις δυναμικές του τοποθετήσεις μέσω facebook κυρίως, ανέφερε πως κάποιοι υποψήφιοι έχουν παραβεί τη νομοθεσία που καθορίζει το ποσό που δικαιούνται να δαπανήσουν στο πλαίσιο της προεκλογικής τους εκστρατείας (ένα εκατομμύριο).

Έκανε λόγο για υποψηφίους που ξόδεψαν 20 και 30 εκατομμύρια, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγαν ούτε τα Μ.Μ.Ε.

Κάνοντας νύξη για την κακή στάση που κατά τα λεγόμενά του τηρούν οι εκπρόσωποι του Τύπου, έστειλε μήνυμα σε δημοσιογράφο που γελούσε. «Γελάς εσύ…» είπε απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο που τον άκουγε και στη συνέχεια ανέφερε: «Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε υπηρέτες του ψεύδους και της παραπληροφόρησης».

«Είναι ντροπή σας» πρόσθεσε.

Κατά τ΄ άλλα είπε ότι αυτές οι εκλογές επιφυλάσσουν εκπλήξεις. «Θα έχει ανατροπές. Θα εκπλαγείτε. Οι δημοσκόποι θα αλλάξουν επάγγελμα» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE