Προπονήθηκαν Αντωνιάδης, Χέφελ! (photos)

Προπονήθηκαν Αντωνιάδης, Χέφελ! (photos)

Η ΑΕΚ Λάρνακας επέστρεψε στις προπονήσεις και άρχισε την προετοιμασία της, ενόψει του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο Τύπου των “κιτρινοπράσινων”.

Όπως έχουμε ενημερωθεί, προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Αντωνιάδης και Χέφελ που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού.

Αναλυτικά:

“Eπιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές μας μετά την άδεια των Χριστουγέννων και έναρξη ουσιαστικά της προετοιμασίας για τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα στο AEK ARENA (Τετάρτη 03/01, 19:00).

Το πρόγραμμα της προπόνησης που έγινε στο βοηθητικό μας γήπεδο περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (30/12) με πρωινή προπόνηση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την προπόνηση”.

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE