Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στην Αγία Πετρούπολη

Το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στην Αγία Πετρούπολη

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας καταδικάζει έντονα την τρομοκρατική επίθεση της 27ης Δεκεμβρίου στην Αγία Πετρούπολη.

Σε ανακοίνωση του ΥΠΕΞ αναφέρεται ότι "θεωρούμε ότι καμία επίθεση εναντίον αμάχων πολιτών δεν μπορεί να παραμείνει ατιμώρητη. Η διεθνής κοινότητα έχει ευθύνη να συνεργαστεί εναντίον αυτής της κοινής απειλής, ούτως ώστε οι υπαίτιοι τέτοιων εγκλημάτων να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η τρομοκρατία, σε οποιαδήποτε μορφή της, δεν είναι ανεκτή".

Το ΥΠΕΞ εκφράζει ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες και τις οικογένειές τους και επιβεβαιώνει την αλληλεγγύη στον λαό και την κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Χριστοδουλίδης: Τα 13 μέτρα για οικογένειες και νέους – Ποια επιδόματα αυξήθηκαν

Στις πολιτικές στήριξης των νέων ζευγαριών και των οικογενειών, με στόχο τη δημογραφική ανάκαμψη της Κύπρου, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE