Το τραυματισμό του Δημάρχου Γερίου καταδικάζει η Ένωση Δήμων Κύπρου

Το τραυματισμό του Δημάρχου Γερίου καταδικάζει η Ένωση Δήμων Κύπρου

Τον «προπηλακισμό και βάναυση κακοποίηση» του Δημάρχου Γερίου Νεόφυτου Παπαλαζάρου, από πολίτη στον οποίο υπέδειξε τη συμμόρφωσή του στην κείμενη νομοθεσία της Δημοκρατίας και το σεβασμό του προς το περιβάλλον και τους δημότες Γερίου, καταδικάζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Δήμων Κύπρου.

Σημειώνει ότι με θλίψη παρατηρεί μέσα σε λίγα μόνο εικοσιτετράωρα και δεύτερη βίαιη και απαράδεκτη ενέργεια σε βάρος Δημάρχου.

«Ο Δήμαρχος δέχθηκε βίαιη επίθεση στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον εν λόγω πολίτη από το να εκφορτώσει παράνομα σε περιοχή του Γερίου σκουπίδια. Καλούμε την Αστυνομία να προβεί στις δέουσες ενέργειες για τη σύλληψη του δράστη και προσαγωγή του ενώπιον της δικαιοσύνης. Η διατήρηση ενός κλίματος εκφοβισμού κατά εκλεγμένων αξιωματούχων πλήττει το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια την κοινωνία και κατ’ επέκταση τη δημοκρατία. Πρέπει να αποδίδεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως θεσμός και στους εκλελεγμένους εκπροσώπους της, ο πρέπων σεβασμός από την κοινωνία και να παρέχεται η ανάλογη προστασία από το κράτος», καταλήγει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE