Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ, στους -38,3 βαθμούς - Ο Καναδάς είναι «πιο κρύος από τον Βόρειο Πόλο και τον Άρη» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ, στους -38,3 βαθμούς - Ο Καναδάς είναι «πιο κρύος από τον Βόρειο Πόλο και τον Άρη» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην κατάψυξη παραμένουν οι βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες και μεγάλο τμήμα του Καναδά με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν ότι το κύμα αρκτικού ψύχους δεν θα υποχωρήσει πριν τις αρχές του νέου έτους.

Αξιωματούχοι λένε ότι σε κάποιες περιοχές του Καναδά οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες απ’ ό,τι στο Βόρειο Πόλο ή τον πλανήτη Άρη!

Κάτοικοι στον Καναδά διασκέζουν με το δριμύ ψύχος κάνοντας πειράματα για να διαπιστώσουν πόσο γρήγορα παγώνει ένα μπλουζάκι, το βραστό νερό και αν κολλά η γλώσσα τους στο παρμπρίζ.

Στo Ιντερνάσιοναλ Φωλς της Μινεσότα ο υδράργυρος έδειξε -38,3 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Όρος Ουάσιγκτον του Νιου Χαμσάιρ, που οι ντόπιοι λένε ότι έχει «τον χειρότερο καιρό του κόσμου» κατεγράφη νέο ρεκόρ με -36,6 βαθμούς Κελσίου!

Στο Ήρι της Πενσιλβάνια, όπου έπεσε ενάμιση μέτρο χιόνι από τα Χριστούγεννα, άνδρες της Εθνοφρουράς βγήκαν στους δρόμους για να τους καθαρίσουν.

Οι τοπικές Αρχές προειδοποιούν ότι αναμένονται νέες χιονοπτώσεις σ’ ολόκληρη την περιοχή των Μεγάλων Λιμνών.

Δύο πόλεις στο Νιου Τζέρσι, το Βέντορ και το Όσιαν Σίτι, ακύρωσαν για λόγους ασφαλείας τις προγραμματισμένες «βουτιές» στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού, που αποτολμούν κατά το έθιμο εκατοντάδες κάτοικοι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στην κεντρική πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης το θερμόμετρο αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας στο «πάρτι» για την έλευση του νέου έτους.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE