Αν δεν «κατρακυλούσε» ο Μοντέιρο…

Αν δεν «κατρακυλούσε» ο Μοντέιρο…

Δεν βγήκε από το πουθενά η είδηση ότι ο Μοντέιρο κλείνει στην Ομόνοια. Τη… δουλειά (ή την διαρροή) μάλλον την έκανε ο ατζέντης του στην Κύπρο. 

Ο Πορτογάλος επιθετικός προτάθηκε στο τριφύλλι, αλλά ο Ιβάιλο Πέτεφ, ποτέ δεν είπε στους διοικούντες… “πηγαίνετε πάρτε τον”. Για να ξέρουμε τι λέμε. 

Τον είχε σε εκτίμηση, τότε που βρισκόντουσαν κάτω από την ομπρέλα της ΑΕΛ, αλλά παρακολουθώντας το “κατρακύλισμα” της καριέρας του τα τελευταία 3-4 χρόνια, δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωση του. 

Έκανε τα λάθη του κι ο ίδιος Μοντέιρο, κατά τον τελευταίο χρόνο της παρουσίας του στην ΑΕΛ. Τον “ξεγέλασαν” κάποιοι τάζοντας του λαγούς και πετραχήλια, αλλά στο φινάλε τον άφησαν ξεκρέμαστο. 

Μερικοί άνθρωποι που ήταν κοντά στον Πορτογάλο εξτρέμ τότε, καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοούμε.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Αυθώδης Πυρετός: Συναγερμός στις Αρχές – Ιδρύεται Συντονιστικό Κέντρο και μπαίνουν «μπλόκα» σε κυνηγούς

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι κρατικές υπηρεσίες για την αναχαίτιση του αφθώδους πυρετού, μετά την έκτακτη ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Προτεραιότητα η θωράκιση της επισιτιστικής αλυσίδας και η προστασία των κτηνοτρόφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE