Αν δεν «κατρακυλούσε» ο Μοντέιρο…

Αν δεν «κατρακυλούσε» ο Μοντέιρο…

Δεν βγήκε από το πουθενά η είδηση ότι ο Μοντέιρο κλείνει στην Ομόνοια. Τη… δουλειά (ή την διαρροή) μάλλον την έκανε ο ατζέντης του στην Κύπρο. 

Ο Πορτογάλος επιθετικός προτάθηκε στο τριφύλλι, αλλά ο Ιβάιλο Πέτεφ, ποτέ δεν είπε στους διοικούντες… “πηγαίνετε πάρτε τον”. Για να ξέρουμε τι λέμε. 

Τον είχε σε εκτίμηση, τότε που βρισκόντουσαν κάτω από την ομπρέλα της ΑΕΛ, αλλά παρακολουθώντας το “κατρακύλισμα” της καριέρας του τα τελευταία 3-4 χρόνια, δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωση του. 

Έκανε τα λάθη του κι ο ίδιος Μοντέιρο, κατά τον τελευταίο χρόνο της παρουσίας του στην ΑΕΛ. Τον “ξεγέλασαν” κάποιοι τάζοντας του λαγούς και πετραχήλια, αλλά στο φινάλε τον άφησαν ξεκρέμαστο. 

Μερικοί άνθρωποι που ήταν κοντά στον Πορτογάλο εξτρέμ τότε, καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοούμε.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE