Κοιτάζουν στο παζάρι για παίχτη κάτω των 22 χρόνων…

Κοιτάζουν στο παζάρι για παίχτη κάτω των 22 χρόνων…

Πριν μια εβδομάδα ο Σωφρόνης Αυγουστή, αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ερμή, δήλωσε ότι δεν θα κάμουν μετεγγραφές τον Γενάρη. Ενδεχομένως να εννοούσε μόνο για τον κατάλογο Α’. 

Πληροφορίες του Themasports, φέρουν τους κυανόλευκους να… κοιτάζουν στο παζάρι κι αν βρουν κάτι αξιόλογο να πάρουν παίχτη για τον κατάλογο Β’. 

Μετά τον δανεισμό του Λούκα Πολίτσι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, άνοιξε θέση και μπορούν να φέρουν άλλο ποδοσφαιριστή κάτω των 22 χρόνων. 

Στον Απόλλωνα μπήκαν ήδη σε ρυθμούς Λεμεσιανού ντέρμπι. Δεν υπολογίζονται οι Παπουλής και Μάγκλιτσα, εκφράζονται κάποιες αμφιβολίες για τον Σαρδινέρο. 

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια, εκτιμάται ότι θα γεμίσει η Δυτική του Τσιρείου την προσεχή Τετάρτη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE