Συνεχίζεται η προσπάθεια καθαρισμού μηχανέλαιου στο λιμάνι της Αγίας Νάπας

Συνεχίζεται η προσπάθεια καθαρισμού μηχανέλαιου στο λιμάνι της Αγίας Νάπας

Συνεχίζονται οι προσπάθειες καθαρισμού μηχανέλαιου στο πλακόστρωτο του βορειοανατολικού μόλου του λιμανιού της Αγίας Νάπας ενώ ο ή οι δράστες παραμένουν άγνωστοι.

Συνεργεία του Δήμου, ακολουθώντας τεχνικές συμβουλές από ειδικούς και με τη χρήση ειδικών ισχυρών καθαρτικών, καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου να καθαρίσουν το μηχανέλαιο, που κάλυψε έκταση πέραν των 30 τετραγωνικών μέτρων στο πλακόστρωτο του λιμανιού, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Την προσπάθεια ενίσχυσαν εθελοντικά και δημότες, αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Αμμοχώστου.

Το κόστος της προσπάθειας καθαρισμού αναμένεται να ανέλθει σε εκατοντάδες ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE