ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επισκέφθηκε το Γεν. Νοσοκομείο και έφυγε με ‘τραύμα’ στο όχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επισκέφθηκε το Γεν. Νοσοκομείο και έφυγε με ‘τραύμα’ στο όχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για 20 λεπτά, σύμφωνα με την παραπονούμενη, άφησε το όχημά της στον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, και μέχρι να επιστρέψει, κάποιος της είχε κτυπήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευση που έγινε το πρωί της Πέμπτης 28/12, σε γνωστή σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την παραπονούμενη, την Τρίτη 26/12, επισκέφθηκε το Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περίπου 20 λεπτά.

Η παραπονούμενη, στάθμευσε το όχημά της στον χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, και όταν επέστρεψε, βρήκε το αυτοκίνητό της κτυπημένο στο μπροστινό μέρος.

Όπως αναφέρει, ο οδηγός που προκάλεσε την ζημιά στο όχημά της, δεν την περίμενε έστω για λίγο να δει αν θα εμφανιστεί, αλλά ούτε καν άφησε κάποιο στοιχείο για να τον εντοπίσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE