ΘΑΝΑΤΟΣ 70ΧΡΟΝΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον Δικαστηρίου οι κατηγορούμενες

ΘΑΝΑΤΟΣ 70ΧΡΟΝΟΥ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Ενώπιον Δικαστηρίου οι κατηγορούμενες

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, σύμφωνα με όσα μεταδώθηκαν από το "Πρωινό δρομολόγιο" του ΡΙΚ θα τεθούν την Παρασκευή 29/12 η Διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του οίκου ευγηρίας, όπου έχασε τη ζωή του ο 70χρονος Αντρέας Κυριάκου.

Θυμίζουμε ότι εναντίον των δύο γυναικών, οι οποίες πρόκειται για μάνα και κόρη, θα ασκηθεί ποινική δίωξη μετά που ο Γενικός Εισαγγελέας έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας.

Οι δύο γυναίκες θα αντιμετωπίσουν, μεταξύ άλλων, την κατηγορία του ηθικού αυτουργού στην πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Μάνα και κόρη, είχαν συλληφθεί και κατηγορηθεί για το αδίκημα της παράνομης εργοδότησης της 27χρονης οικιακής βοηθού και η εκδίκαση της υπόθεσης είχε οριστεί για τις 29 Ιανουαρίου 2018 και είχαν αφεθεί ελεύθερες με όρους μέχρι την έναρξη της δίκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE