Δεν ξεκαθαρίζουν σύντομα οι άλλες κινήσεις…

Δεν ξεκαθαρίζουν σύντομα οι άλλες κινήσεις…

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε ήδη την 2η προσθήκη του για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο που είναι ο Ντένις Πολυάκοφ ο οποίος τέθηκε ήδη στην διάθεση του Γιώργου Δώνη όπως και ο Ντελατόρερ.

Από κει και πέρα οι επόμενες δύο κινήσεις των πρωταθλητών είναι ρευστές και δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα.

Οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί αφού αναμένουν τα νεότερα με την αποθεραπεία του Μιλάνοφ για να ξεκαθαρίσει το θέμα δεξιού ακραίου αμυντικού.

Παράλληλα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν ο Γκουτίνο αποχωρήσει από ρόστερ και να εγγραφεί ο Βάτερμαν με την περίπτωση αυτή να ξεκαθαρίζει μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Ο λόγος φυσικά είναι ότι κόντρα στην ΑΕΛ στον εξ αναβολή αγώνα της 2ης Αγωνιστικής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με αποτέλεσμα να υπάρχει μόνο ο Ανδρέα Παρασκευά και ο Γκουτίνο δηλωμένοι στη λίστα.

Και με βάση αυτά τα δεδομένα ο Γιώργος Δώνης δεν θα ρισκάρει να πάει μόνο με τον μικρό στο ντέρμπι κάτι που σημαίνει πως οριστική απόφαση για την 4η κίνηση θα γίνει μετά τον αγώνα με τους κίτρινους της Λεμεσού.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την πορεία του στον θεσμό μόνο με τις υπάρχον επιλογές και στην πορεία θα διαμορφώσουν το μεταγραφικό τους πλάνο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE