Ξεκίνησε η δουλειά για την κόντρα στο «Αμμόχωστος»! Μετράει επιστροφή ο κόουτς

Ξεκίνησε η δουλειά για την κόντρα στο «Αμμόχωστος»! Μετράει επιστροφή ο κόουτς

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Αλκή Ορόκλινη όπου αναφέρει:

«Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ομόνοια για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta (2/1 “da Noi Αμμόχωστος – Επιστροφή” 19:00), ξεκίνησε και ο προπονητής μας έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους.

Σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Άρη, επιστρέφει ο Εγκομό που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (29/12) με απογευματινή προπόνηση».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.