Θα προσφέρει ο παικταράς…

Θα προσφέρει ο παικταράς…

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ενισχύθηκε σημαντικά με την προσθήκη του Λούκας Πολίτσι στο ρόστερ, έστω και αν τον πήρε ως δανεικό από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον προπονητή των νεοφώτιστων, κ. Χρύση Μιχαήλ, ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στους «κυανόλευκους», θα βοηθήσει αρκετά για να σωθεί η χρονιά.

Ο Ολυμπιακός ήρθε πίσω στα… «σαλόνια» και με εμπάργκο μεταγραφών τρελαίνει το πρωτάθλημα μας, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE