Έδωσε κατάθεση για το συμβάν ο Δήμαρχος Γερίου - Προσπάθησε να τον απωθήσει αλλά συνέχισε να τον κτυπάει

Έδωσε κατάθεση για το συμβάν ο Δήμαρχος Γερίου - Προσπάθησε να τον απωθήσει αλλά συνέχισε να τον κτυπάει

Κατάθεση στην Αστυνομία έδωσε ο Δήμαρχος Γερίου για την επίθεση που δέχθηκε, όπως είπε στο ΚΥΠΕ.

Κατάθεση στην Αστυνομία έχει δώσει ο Δήμαρχος Γερίου Νεόφυτος Παπαλαζάρου αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/12), όταν προσπάθησε να σταματήσει άνδρα από το να αδειάσει παράνομα τα σκουπίδια που είχε στο φορτηγό του σε κοίτη ποταμού κοντά στην Λεωφόρο Μακαρίου, στο Γέρι.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαλαζάρου, από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 10.00, όταν επιστρέφοντας από συνεδρία που είχε στην Ένωση Δήμων είδε το φορτηγό, το οποίο ερχόταν από τη Λεωφόρο Μακαρίου να ετοιμάζεται να αδειάσει τα μπάζα του στην κοίτη του ποταμού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Στα χέρια Δήμαρχος Γερίου και άγνωστος άντρας – Και οι δυο στις Πρώτες Βοήθειες

Σύμφωνα με τον ίδιο, προσέγγισε τον οδηγό του φορτηγού ζητώντας του το λόγο και εξηγώντας του, μετά από ερώτημα του τελευταίου, ότι είναι ο Δήμαρχος της περιοχής και ότι απαγορεύεται να αδειάσει τα μπάζα του στην κοίτη του ποταμού.

Τότε, πρόσθεσε ο κ. Παπαλαζάρου, ο οδηγός άρχισε να τον βρίζει, να τον σπρώχνει και να τον χτυπάει. Ο Δήμαρχος Γερίου προσπάθησε να τον απωθήσει, αλλά από την επίθεση έπεσε κάτω, ενώ ο άλλος συνέχιζε να τον κτυπάει και να τον κλωτσάει.

Ερωτηθείς αν έχει δώσει κατάθεση στην Αστυνομία για το συμβάν, ο κ. Παπαλαζάρου απάντησε καταφατικά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE