H Τουρκία στέλνει το «Barbaros» στα ανοικτά της Κύπρου

H Τουρκία στέλνει το «Barbaros» στα ανοικτά της Κύπρου

Η Τουρκία στέλνει στα ανοικτά της Κύπρου, το σεισμογραφικό πλοίο «Barbaros» σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα «Χαμπέρ Κίπρις».

 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η τουρκική ενέργεια αποτελεί απάντηση στην έλευση του γεωτρύπανου Saipem, του ενεργειακού κολοσσού ΕΝΙ, στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ιστοσελίδα δεν δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες όσον αφορά την πορεία και το στίγμα του Barbaros. Εξάλλου, η διεθνής ιστοσελίδα marine traffic μεταδίδει ότι το πλοίο βρίσκεται ανοικτά των τουρκικών ακτών, βόρεια της Κύπρου, εντός τουρκικών υδάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE