Στις Φυλακές των νησιών Φίτζι δύο Κύπριοι-Για τι κατηγορούνται-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στις Φυλακές των νησιών Φίτζι δύο Κύπριοι-Για τι κατηγορούνται-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπλεξίματα με το νόμο για δύο Κύπριους στα νησιά Φίτζι. Φαίνεται πως συνελήφθησαν εδώ και 9 μέρες και κρατούνται  μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Fijivillage.com οι δύο συμπατριώτες μας (Λ.Π και Κ.Π) θα παραμείνουν στο κελί για άλλες 7 μέρες αφού ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής τους μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2018 όταν και ορίστηκε η δικάσιμος.

Το τοπικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο Κύπριοι εμπλέκονται σε ύποπτες συναλλαγές στα ATM ενώ κατηγορούνται και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

O δικηγόρος των δύο Κυπρίων ζήτησε από το δικαστήριο όπως οι πελάτες του μεταφερθούν σε άλλο χώρο από τα Αστυνομικά κρατητήρια, καθώς τα δύο αδέλφια δεν μπορούν να κοιμηθούν άνετα με το αίτημα τους να απορρίπτεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE