Σενάρια για επιστροφή του Γιαννιώτα

Σενάρια για επιστροφή του Γιαννιώτα

Πιθανή είναι η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό, διακόπτοντας πρόωρα τον δανεισμό του στη Βαγιαδολίδ.

O 24χρονος εξτρέμ έχει χάσει εσχάτως τη θέση του στη Βαγιαδολίδ (αγωνίστηκε για μόλις 11 λεπτά στα 4 τελευταία ματς) και δεν αποκλείεται ο επαναπατρισμός του. 

Ο Γιαννιώτας άλλωστε αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική ομάδα (Segunda Division) από τον Ολυμπιακό και στο μεγάλο Λιμάνι φαίνεται ότι σκέφτονται την επιστροφή του, από τη στιγμή που… καίγονται για παίκτες στη θέση του. 

Οι “ερυθρόλευκοι” άλλωστε έχουν ήδη εκτός τους Καρσελά, Μπεν, ενώ μετέωροι είναι και οι Πάρντο, Σεμπά. 

Τη φετινή σεζόν ο Γιαννιώτας μετράει συνολικά 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα-Κύπελλο, με 3 γκολ και 2 ασίστ. 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE