Από MRI περνάει ο Καρλάο του ΑΠΟΕΛ που μετρά και μία επιστροφή!

Από MRI περνάει ο Καρλάο του ΑΠΟΕΛ που μετρά και μία επιστροφή!

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στις προπονήσεις ύστερα από τις διακοπές των Χριστουγέννων, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει τον απολογισμό του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μπορούν να υπολογίζουν ξανά στον Ιγκόρ Ντε Καμάργκο που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς, ενώ ο Καρλάο συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις. Σε άλλη εξέλιξη, ο Ρουέδα εγχειρίστηκε με επιτυχία στην Ρώμη για την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετώπιζε στους χιαστούς. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ιταλική πρωτεύουσα για 15 μέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Η επίσημη ενημέρωση: Από MRI θα περάσει το απόγευμα ο Carlao λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στο γόνατο. Ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα ο De Camargo. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Waterman, Vinicius και Milanov. Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο Rueda που θα παραμείνει για 15 μέρες στη Ρώμη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση διαρροής εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές – Επταήμερη προσωποκράτηση για τους πέντε υπόπτους

Υπόθεση διαρροής εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές – Επταήμερη προσωποκράτηση για τους πέντε υπόπτους

Προσωποκράτηση διάρκειας επτά ημερών διέταξε σήμερα (23/05) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τους πέντε υπόπτους που συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση διαρροής επίσημων εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές.