Ο Κύπριος που αποκαλεί την Χατζίδου 'πουρέκκα'! Την πήρε στην Πάφο για να την ταΐσει σούβλα - VIDEO

Ο Κύπριος που αποκαλεί την Χατζίδου 'πουρέκκα'! Την πήρε στην Πάφο για να την ταΐσει σούβλα - VIDEO

Η Ελένη Χατζίδου και ο Χρήστος Χολίδης θα τραγουδήσουν την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου στην Πάφο και οι Παφίτες διοργανωτές είχαν τα πλάνα τους για την τραγουδίστρια. 

Η Ελένη Χατζίδου αγαπά το νησί μας και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. 

Λίγο πριν μπει το 2018 κατέβηκε στην Κύπρο για μια εμφάνιση στην Πάφο με τον Χρήστο Χολίδη

Εκεί την περίμενε ένας συμπατριώτης μας, ο οποίος σύμφωνα με το instastories της τραγουδίστριας την πήρε στην Πάφο και ανάμεσα στα άλλα ήθελε να την ταϊσει σούβλα. 

Ο Μωυσής Καψοσιδέρης όπως είπε στην κάμερα: "Ήρτεν η πουρέκκα μας που την Ελλάδα, να μας τραγουδήσει δαμέ στην Πάφο με τον Χολίδη. Εννά σιει Κυπράιους, Κυπράιες, κάρβουνα, σούβλα. Εννά πάω να την πάρω να φάει σούβλα μετά".

Γελάστε με την αντίδραση της τραγουδίστριας: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE