Μυθικό παιχνίδι στο Eurocup! Τρεις παρατάσεις και 257 πόντοι…(video)

Μυθικό παιχνίδι στο Eurocup! Τρεις παρατάσεις και 257 πόντοι…(video)

Μυθικό παιχνίδι έγινε στις Κανάριες Νήσους, όπου η Βιλερμπάν επικράτησε με 128-129 (87-87 κανονική διάρκεια) επί της Γκραν Κανάρια στην τρίτη παράταση!

Στον 4ο όμιλο του EuroCup και στην 10η στροφή της διοργάνωσης είχαμε ένα ανεπανάληπτο ματς μεταξύ της Γκραν Κανάρια και της Βιλερμπάν! 

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 128-129 στην τρίτη παράταση, με την κανονική διάρκεια του αγώνα να ολοκληρώνεται στο 87-87.

Ο Τζον Ρόμπερσον έκανε… όργια για τους Γάλλους, σημειώνοντας 43 πόντους με 11/16 τρίποντα, ενώ ο Κάουντι που έβαλε το νικητήριο καλάθι τελείωσε το ματς με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Όσο για τους γηπεδούχους δεν έφταναν οι 25 πόντοι του Πάμπλο Αγκιλάρ και οι 20 του Ντι Τζέι Σίλεϊ.

Tα δεκάλεπτα: 17-14, 45-33, 75-61, 87-87 παράταση: 104-104, 115-115, 128-129

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE