Και Βύντρα και Τουρέ…

Και Βύντρα και Τουρέ…

Για οικονομικούς λόγους, η διοίκηση προτιμά να επανεγγραφούν στο ρόστερ και ο Βύντρα, αλλά και ο Τουρέ. 

Ο Πέτεφ παρουσιάστηκε διαλλακτικός και τους είπε, να εγγράψουν μόνο τον ένα. Αν τελικά “επιστρέψει” μόνο ένας, αυτός θα είναι ο Βύντρα, όπως σας έγραψε η στήλη από την περασμένη εβδομάδα. 

Μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό. Τον Ελλαδίτη αμυντικό, εκτός απρόοπτου, θα τον βλέπουν με το νέο χρόνο, ξανά με την πράσινη φανέλα οι οπαδοί της Ομόνοιας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE