Στο τραπέζι με Φαμπρίτσιο… Πιο κοντά ο Βύντρα…

Στο τραπέζι με Φαμπρίτσιο… Πιο κοντά ο Βύντρα…

Πάνε μερικές εβδομάδες που βγήκε προς τα έξω ότι ο Φαμπρίτσιο, ενδεχομένως να αποχωρήσει από την Ομόνοια.

Όλα αυτά τα άκουσε κι ο ίδιος. Με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό ξεκίνησαν οι συζητήσεις, με αντικείμενο την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του. Προσπαθεί να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή αποζημίωση, πριν υπογράψει το χαρτί διαζυγίου. 

Σε σχέση με τους Βύντρα και Τουρέ, όπως γράψαμε και χθες, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να επανεγγραφεί ο Ελλαδίτης αμυντικός. Μέχρι αύριο θα γνωστοποιηθεί η απόφαση του Ιβάιλο Πέτεφ. 

Υποτροπή υπέστη στο παλιό του τραύμα ο Κανού, όπως έδειξαν ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε στο Βέλγιο. Επιστρέφει αύριο στην Κύπρο ο Εκίθα, ελπίζουν ότι πλησιάζει η στιγμή που θα ξεκινήσει να κλοτσά μπάλα ο Ισπανός σέντερ μπακ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE