Νεκρός σε ένοπλη σύγκρουση ο ξάδελφος της Rihanna

Νεκρός σε ένοπλη σύγκρουση ο ξάδελφος της Rihanna

Οικογενειακή τραγωδία για την πασίγνωστη ποπ σταρ Rihanna καθώς, όπως πόσταρε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένας ξάδελφός της είναι νεκρός μετά από ένοπλη σύγκρουση στην γενέτειρά της Μπαρμπέιντος.

 

Η Rihanna ανέφερε ότι «δεν μπορώ να πιστέψω ότι μόλις χθες σε είχα στην αγκαλιά μου», κάτω από τη φωτογραφία η οποία τη δείχνει με έναν νεαρό άνδρα ο οποίος φέρεται να είναι ο στενός συγγενής της.

Η απώλεια αυτή έκανε την γνωστή σταρ να μιλήσει δημόσια κατά της βίας των ενόπλων που αφαιρεί ζωές και μαστίζει τις κοινωνίες παγκοσμίως.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά του ο Guardian ο νεαρός ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί σκοτώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει σήμερα στις 0930 το πρωί η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο συνέρχεται ως Ακυρωτικό Δευτεροβάθμιο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΔΣ), για την εξέταση της ένστασης που καταχώρησε στις 8 Ιουλίου η Ντόρια Βαρωσιώτου σε σχέση με τον τερματισμό του διορισμού της στη θέση επαρχιακού δικαστή.