Η καθημερινότητα των Βορειοκορεατών σε λίγα λεπτά (VIDEO)

Η καθημερινότητα των Βορειοκορεατών σε λίγα λεπτά (VIDEO)

Τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνει φιλμάκι που είδε το φως της δημοσιότητας και περιέχει εικόνες της καθημερινής ζωής των Βορειοκορεατών.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας, που δημοσίευσε το βίντεο ανήμερα των Χριστουγέννων, προσπάθησε να καταδείξει πώς περνούν την καθημερινότητά τους οι άνθρωποι υπό το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Στις γιορτές του καθεστώτος, στο λεωφορείο, στη βιβλιοθήκη, στο τσίρκο και αλλού, η ζωή των Βορειοκορεατών κρίνεται αξιοσημείωτη και πραγματικά διαφορετική από τις ζωές των άλλων ανθρώπων του πλανήτη.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο στην Κοπεγχάγη, της Δανίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθούν την 1η και τη 2α Οκτωβρίου.