Νέα προσφυγή «έσκασε» στον Παναθηναϊκό…

Νέα προσφυγή «έσκασε» στον Παναθηναϊκό…

Ακόμη μία προσφυγή «έσκασε» στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκλας Χουλτ να διεκδικεί 360.000 ευρώ.

Τη νομική οδό επέλεξε ακόμη ένας παίκτης του Παναθηναϊκού για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα του.

Παρά το γεγονός ότι οι “πράσινοι” ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να βάλουν ένα ποσό στα ταμεία τους από ενδεχόμενη πώληση του Σουηδού μπακ, ο 27χρονος άσος που δέχτηκε πιέσεις όλο αυτό το διάστημα από τον ατζέντη του, κατέθεσε προσφυγή κατά του Τριφυλλιού.

Ο Χουλτ εξάλλου, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν υπέγραψε τον διακανονισμό που του είχε προταθεί κι έτσι διεκδικεί περίπου 360.000 ευρώ μαζί φυσικά με την ελευθέρας του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE