Τρομερή ατάκα: «Όταν έρθει η ώρα, θα παίξω κι εγώ μπάλα»!

Τρομερή ατάκα: «Όταν έρθει η ώρα, θα παίξω κι εγώ μπάλα»!

Σε δηλώσεις που έκανε στον “Άστρα” ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρας, αναφέρθηκε στις πολλές αλλαγές προπονητών στους “φτεροπόδαρους”, για τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα, τις μεταγραφές, τον Κώστα Καϊάφα, ενώ μετά από ερώτηση για το αν θα κινδυνέψει η ομάδα του, είπε μία τρομερή ατάκα!

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Δεν φταίω εγώ για τις αλλαγές προπονητών, Η ομάδα είναι χαμηλά στη βαθμολογία και δεν έχουμε χρόνο για υπομονή.

Με ενόχλησε η έκταση της ήττας από τον Απόλλωνα. Ο κ. Μιλόγεβιτς είναι από τους λίγους προπονητές που γνώρισα με μαγκιά και ανθρωπιά και αν μπορούσα, θα έδιωχνα σχεδόν όλους τους παίκτες.

Πήγαμε να φέρουμε φίρμες και την πατήσαμε. Θα αλλάξω τακτική όμως από εδώ και πέρα και θα φέρνω παίκτες που να διψούν για μπάλα και όχι να έρχονται οι συνταξιούχοι.

Μίλησα με τον Καϊάφα και του είπα να αλλάξει κάποια πράγματα. Μακάρι να τα πάει καλά και να μείνει δέκα χρόνια στον Ερμή. Εγώ δεν θέλω να αλλάζω προπονητές.

Ο Ερμής δεν θα κινδυνέψει. Όταν έρθει η ώρα, θα παίξω κι εγώ λίγη μπάλα. Δεν έχω τη κατάλληλη ψυχολογία αυτή τη στιγμή μετά το θάνατο του πατέρα μου, όμως θα βρω τα πόδια μου σύντομα.

Δεν θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, για να μην πληρώνω πρόστιμα. Όταν όμως λείπουν οι αρχηγοί, χορεύουν τα ποντίκια και άπου χάθηκε το παιχνίδι. Έρχονται νέοι διαιτητές και πιστευώ ότι θα διορθωθούν τα πράγματα στη συνέχεια”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE