Πρόεδρος ξανά ο Πούτιν – Υπέβαλε την υποψηφιότητά του

Πρόεδρος ξανά ο Πούτιν – Υπέβαλε την υποψηφιότητά του

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέβαλε στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή τα έγγραφα για την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου 2018, έγινε γνωστό από ανταποκριτή του πρακτορείου Sputnik.

Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή έκανε δεκτά τα έγγραφα που κατέθεσε ο Πούτιν, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος υποψήφιος. Η Επιτροπή θα αποφασίσει μέσα στις δύο επόμενες ημέρες αν θα κάνει δεκτή και την υποψηφιότητά του.

Ο Ρώσος ηγέτης είχε δηλώσει νωρίτερα αυτόν τον μήνα, στη διάρκεια ετήσιας συνέντευξης Τύπου, ότι υπολογίζει στην υποστήριξη από κόμματα και δημόσιες οργανώσεις παρά το γεγονός ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE