Διέρρηξαν γραφεία γνωστού Κύπριου, αντιπροσώπου αυτοκινητοβιομηχανίας – 40.000 ευρώ σε μετρητά

Διέρρηξαν γραφεία γνωστού Κύπριου, αντιπροσώπου αυτοκινητοβιομηχανίας – 40.000 ευρώ σε μετρητά

Διάρρηξη με λεία 40.000 χιλιάδες ευρώ από το γραφεία της εταιρείας Loutsios Group σημειώθηκε παραμονές Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι διαρρήκτες κτυπήσαν την παραμονή των Χριστουγέννων παραβιάζοντας τις εισόδους του καταστήματος που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ομονοίας στη Λεμεσό.

Αφού πρώτα παραβίασαν τις εισόδους του, ξήλωσαν το πάτωμα και πήραν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 40 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Στο κατάστημα μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας που περισυνελλέξαν  διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως στο χώρο υπήρχε και δεύτερο χρηματοκιβώτιο, το οποίο όμως οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να ανοίξουν.

Η Αστυνομία Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες ενώ παραλήφθησαν και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE