Διέρρηξαν γραφεία γνωστού Κύπριου, αντιπροσώπου αυτοκινητοβιομηχανίας – 40.000 ευρώ σε μετρητά

Διέρρηξαν γραφεία γνωστού Κύπριου, αντιπροσώπου αυτοκινητοβιομηχανίας – 40.000 ευρώ σε μετρητά

Διάρρηξη με λεία 40.000 χιλιάδες ευρώ από το γραφεία της εταιρείας Loutsios Group σημειώθηκε παραμονές Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι διαρρήκτες κτυπήσαν την παραμονή των Χριστουγέννων παραβιάζοντας τις εισόδους του καταστήματος που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ομονοίας στη Λεμεσό.

Αφού πρώτα παραβίασαν τις εισόδους του, ξήλωσαν το πάτωμα και πήραν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 40 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Στο κατάστημα μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας που περισυνελλέξαν  διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις.

Να σημειώσουμε πως στο χώρο υπήρχε και δεύτερο χρηματοκιβώτιο, το οποίο όμως οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να ανοίξουν.

Η Αστυνομία Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες ενώ παραλήφθησαν και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Προειδοποιεί η Tεχεράνη

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Προειδοποιεί η Tεχεράνη

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE