Τρελό γέλιο - Η απόδειξη ότι 'Ο αδύναμος κρίκος' μας 'έκαψε' τον εγκέφαλο το 2017 - VIDEO

Τρελό γέλιο - Η απόδειξη ότι 'Ο αδύναμος κρίκος' μας 'έκαψε' τον εγκέφαλο το 2017 - VIDEO

Και να φανταστείτε ότι έχει μόνο 4 μήνες τηλεοπτικής ύπαρξης το τηλεπαιχνίδι "Ο πιο αδύναμος κρίκος" στην Κύπρο.

Το τηλεπαιχνίδι του ΡΙΚ "Ο πιο αδύναμος κρίκος" έχει το δικό του ενδιαφέρον, κάτι που φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. 

Φυσικά σε κάποιες περιπτώσεις οι παίκτες του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει ο Τάσος Τρύφωνος, από μόνοι τους μπορούν να εκτοξεύσουν τους πίνακες της AGB Nielsen, μιας και οι απαντήσεις τους προσφέρουν αφθονο γέλιο. 

Οι λατρεμένοι "Τριβιτζιάζουμε" εντοπισαν τους top 8 συμμετέχοντες και μας τους παρουσιάζουν.

Η λεζάντα στο post τους τουλάχιστον σαρκαστική: "Ένα μικρό αφιέρωμα στο τηλεπαιχνίδι που θα αφήσει με πυρωμένο σίδερο το 2017 στον εγκέφαλο"

Απολαύστε το:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE