ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε γνωστός επιχειρηματίας – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε γνωστός επιχειρηματίας – Η παράκληση της οικογένειας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θλίψη σκόρπισε στον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία, από τη Λεμεσό και πρόεδρο του Ομίλου Εταιριών ΕΚΑ, Λούη Μ. Λοϊζίδη.

Ο Λούης Λοϊζίδης, απεβίωσε την Παρασκευή 22/12/2017, σε ηλικία 82 ετών και η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 27/12/2017, η ώρα 14:00 στον ιερό ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού (Σφαλαγγιώτισσα), στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού.

Η ΕΚΑ για πολλά χρόνια στήριζε ένα από τα πιο ιστορικά αθλητικά σωματεία της Κύπρου. Ο λόγος για την Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως να γίνονται εισφορές για τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και για τον Σύνδεσμο Funraising Morfosis.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE