ΛΟΝΔΙΝΟ: Από λάθος ο συναγερμός στην Oxford Street

ΛΟΝΔΙΝΟ: Από λάθος ο συναγερμός στην Oxford Street

Πανικός επικράτησε για λίγο το απόγευμα της Τρίτης  27/12στην Oxford Street του Λονδίνου, όταν αναφέρθηκε στην Αστυνομία κρότος που ακούστηκε σαν πυροβολισμός.

Ένοπλοι Αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή ενώ πανικόβλητοι καταναλωτές που ψώνιζαν κατά τις παραδοσιακές εκπτώσεις της δεύτερης μέρας των Χριστουγέννων, εγκατέλειπαν έντρομο τα καταστήματα.

Ωστόσο λίγο αργότερα η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για πυροβολισμούς και ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Σύμφωνα με αναφορές, ένα τζαμί βιτρίνας πολυκαταστήματος έσπασε, από άγνωστη αιτία και πιθανότατα ο κρότος αυτός προκάλεσε τον πανικό.

Παρόμοιο περιστατικό, με αναφορές περί πυροβολισμών που αποδείχθηκαν λανθασμένες, είχε οδηγήσει στην εκκένωση της Oxford Street κατά την άλλη μεγάλη ημέρα των εκπτώσεων, τη λεγόμενη Black Friday.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE