Έρχονται… οι νέοι!

Έρχονται… οι νέοι!

Εδώ και μερικές μέρες έχουν προκύψει κάποια κενά στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου της Ομόνοιας.

Η παραίτηση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου προ βδομάδων του Πανίκου Νεοφύτου δεν έχει καλυφθεί ακόμη.  Έτσι, θα κληθεί ένας εκ των επιλαχόντων να αναλάβει αυτή την κενή θέση, με τον Νικόλα Βαλανίδη να είναι ο πρώτος επιλαχόντας, ενώ εάν αυτός δεν αποδεχθεί τότε θα ακολουθήσει η υπόδειξη στον Γιάννο Τραν.

Η θέση του πρώτου αντιπροέδρου παραμένει κενή, όπου θα γίνει η πρόταση στον Φώτο Ιωάννου για να αναλάβει αυτό το πόστο, ενώ ουδείς ακόμη γνωρίζει τις προθέσεις του παράγοντα για χρόνια των «τριφυλλοφόρων», εάν θα την αποδεχτεί ή όχι, μιας και ήταν εξ αυτών ο οποίος είχε τη θέση ότι έπρεπε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο να παραιτήσει μετά την ντροπιαστική εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ.

Όπως και να ‘χει, προσεχώς, τις επόμενες ημέρες, τα κενά που υπάρχουν στη διοίκηση θα καλυφθούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα υπάρξει νέο «αίμα» στις κενές θέσεις του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE