Επικοινωνία Ν.Τόσκα με την πρέσβη του Ισραήλ, μετά την επίθεση του 'Ρουβίκωνα' στην πρεσβεία

Επικοινωνία Ν.Τόσκα με την πρέσβη του Ισραήλ, μετά την επίθεση του 'Ρουβίκωνα' στην πρεσβεία

Τηλεφωνική συνομιλία είχε την Τρίτη 26/12 η πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Ιρίτ Μπέν-Άμπα με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, με θέμα την επίθεση με μπογιές που δέχτηκε η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα από την ομάδα «Ρουβίκωνας», την ημέρα των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου μια ομάδα μοτοσικλετιστών πλησίασε το κτίριο της πρεσβείας, πέταξε μπογιές και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με την πρέσβη του Ισραήλ, ο κ. Τόσκας καταδίκασε το συγκεκριμένο συμβάν και δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη σύλληψη των υπευθύνων και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη.

Από την πλευρά της, η κ. Μπέν-Άμπα ευχαρίστησε τον Έλληνα υπουργό για την άμεση αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας μετά το περιστατικό, και μετέφερε το αίτημα της ισραηλινής κυβέρνησης για σύλληψη των δραστών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE