Σάλος για τη φωτογραφία από κρεοπωλείο με δύο κρεμασμένα ελάφια – Δέχθηκε απειλές ο ιδιοκτήτης

Σάλος για τη φωτογραφία από κρεοπωλείο με δύο κρεμασμένα ελάφια – Δέχθηκε απειλές ο ιδιοκτήτης

 Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στην οποία απεικονίζονται δύο σκοτωμένα κρεμασμένα ελάφια έξω από κρεοπωλείο στα Ψαχνά.

Την συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσίευσε το «Ελληνικό παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας» με αποτέλεσμα πολλές φιλοζωικές οργανώσεις να αντιδράσουν ζητώντας να γίνει έλεγχος για παραβίαση των κανόνων υγιεινής.

Ο Ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 και ανέφερε πως αναγκάστηκε λίγες ώρες αργότερα από την διέρευση της φωτογραφίας στο facebook να ζητήσει παρέμβαση Δικηγόρου και Αστυνομίας καθώς δέχθηκε απειλές μέσω διαδικτύου αλλά και τηλεφώνου ακόμη και για την σωματική του ακεραιότητα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE