34χρονος έπνιξε τον 61χρονο πατέρα του με τα ίδια του τα χέρια

34χρονος έπνιξε τον 61χρονο πατέρα του με τα ίδια του τα χέρια

Απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε στην περιοχή της Φορτέτσας στην Κρήτη μεταξύ πατέρα και γιου.

Ανήμερα των Χριστουγέννων 34χρονος άντρας φέρεται να δολοφόνησε τον 61χρονο πατέρα του μετά από άγριο καβγά.

Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει ξεκίνησε, σύμφωνα με δημοσίευμα, με γλέντι, όταν ο γιος, ο πατέρας και τρίτο άτομα τα ήπιαν για τα Χριστούγεννα.

Όταν ο τρίτος αποχώρησε, ο 34χρονος θυμήθηκε πως ο πατέρας του τον χτυπούσε όταν ήταν μικρός και έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τον 61χρονο πατέρα του.

Η Αστυνομία συνέλαβε λίγη ώρα μετά τον 34χρονο, ο οποίος όντας σε κακή κατάσταση από το αλκοόλ, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

«Ξεγύμνωσαν» τις Κεντρικές Φυλακές: Πώς 300.000 απόρρητα έγγραφα κατέληξαν στο σπίτι δεσμοφύλακα

Ένα σκάνδαλο που προκαλεί σοκ στην κοινή γνώμη και φέρνει στο φως όσα διαδραματίζονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες των Κεντρικών Φυλακών, αποκαλύπτεται τις τελευταίες ώρες.