ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Χριστουγεννιάτικη' λεία €36.100 – Έδρασαν μέρα μεσημέρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Χριστουγεννιάτικη' λεία €36.100 – Έδρασαν μέρα μεσημέρι

Σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού για διάρρηξη της οικίας της το μεσημέρι των Χριστουγέννων προέβη 50χρονη το βράδυ της Δευτέρας (25/12).

Σύμφωνα με όσα συνέλεξε η ιστοσελίδα μας, οι θρασύτατοι ληστές έδρασαν μεταξύ των ωρών 13:00 και 19:00, ενώ μπήκαν στο σπίτι της παραπονούμενης αφού παραβίασαν την πόρτα της κουζίνας.

Από την οικία απέσπασαν κυρίως κοσμήματα συνολικής αξίας 36,100 ευρώ.

Οι ληστές έφυγαν με τα λάφυρά τους από μπαλκονόπορτα της οικίας, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE