Έχει και ένα λόγο παραπάνω για το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Έχει και ένα λόγο παραπάνω για το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ κάναμε λόγο πως το σύνθημα που κυριαρχεί αυτές τις μέρες στον Απόλλωνα είναι ένα και έχει να κάνει με την παρουσία των φίλων της ομάδας στο προσεχές (03-01-2018) ντέρμπι της πόλης απέναντι στην ΑΕΛ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πέρα του στόχου που υπάρχει από τον Απόλλωνα για κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, υπάρχει και ένας λόγος περαιτέρω για να κερδίσει τη συμπολίτιδα ΑΕΛ, πέρα και του πρεστίζ, του γοήτρου…

Συγκεκριμένα, ο Απόλλωνας τη δεδομένη στιγμή, μετά από 17 αγωνιστικές πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας, είναι στην 3η θέση με 34 βαθμούς, σε 14 αγώνες όμως, 3 πίσω από την πρωτοπόρο Ανόρθωση και 2 από την ΑΕΚ, δύο ομάδες που έχουν δώσει όλα τους τα παιχνίδια ως τώρα.

Ο Απόλλωνας έχει 3 παιχνίδια στο… χέρι, ενώ αντιμετωπίζοντας την ΑΕΛ ως τυπικά γηπεδούχος τη μεθεπόμενη Τετάρτη στο Τσίρειο Στάδιο θέλει το τρίποντο για να αφήσει τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού για τα καλά πίσω τους.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή σήμερα είναι 5 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΛ, με την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος να είναι στους 29 βαθμούς.

Άρα, με νίκη ο Απόλλωνας θα πάει σε 15 παιχνίδια στους 37 βαθμούς και θα έχει τη συμπολίτιδα ΑΕΛ με 17 παιχνίδια στους 29 βαθμούς.

Πιθανό τρίποντο του Απόλλωνα θα αφήσει αρκετά πίσω τη συμπολίτιδα ομάδα και θα την… βγάλει για τα καλά εκτός παιχνιδιού με αυξημένες πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE