ΠΑΡΑ- ΤΗΕΜΑ: Σκοτείνιασε ο ουρανός της Κύπρου ανήμερα Χριστουγέννων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑ- ΤΗΕΜΑ: Σκοτείνιασε ο ουρανός της Κύπρου ανήμερα Χριστουγέννων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όσο το ρολόι πλησίαζε στις μεσημβρινές ώρες, τόσο πιο πολλή τσίκνα, καπνός και μυρωδιές επισκίαζαν την ατμόσφαιρα όλης της Κύπρου.

Εννοείται ότι ο όρος, "σκοτείνιασε" είναι μεταφορικός και αυτό δεν είναι πράγμα που πρέπει να ανησυχήσει κάποιον, αφού το λέμε για να δίξουμε την κατάσταση που επικρατεί το μεσημέρι της Δευτέρας 25/12 στο νησί.

Είναι κάτι που ήταν και αναμενόμενο, λόγω και της ημέρας.

25 Δεκεμβρίου, λοιπόν, όλη η Κύπρος κάθεται στα τραπέζια, με τις οικογένειες, τους φίλους και όλα τα αγαπημένα πρόσωπα και γιορτάζει την γέννηση του Θεανθρώπου.

Καλά Χριστούγεννα!

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες από στιγμές δικές σας, λίγο πριν καθίσετε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE