Χριστούγεννα, αλλά το σύνθημα είναι ένα για την επιστροφή στη δράση

Χριστούγεννα, αλλά το σύνθημα είναι ένα για την επιστροφή στη δράση

Μπορεί αυτές τις μέρες να μην υπάρχει δράση, όλες οι ομάδες να είναι σε εορταστικό κλίμα, ελέω Χριστουγέννων, όπως και ο Απόλλωνας, αλλά η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας, κακά τα ψέματα, έχει στραμμένη την προσοχή της και στο επόμενο παιχνίδι των κυανολεύκων.

Με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς, 2018, την Τετάρτη (03-01) ο Απόλλωνας ως τυπικά γηπεδούχους θα αναμετρηθεί με τη συμπολίτιδα ΑΕΛ στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων για τον Απόλλωνα μέσα σε ένα δύσκολο μήνα, με βεβαρημένο πρόγραμμα, με αρκετά παιχνίδια, και όλοι θέλουν να ξεκινήσει ιδανικά η νέα χρονιά, 2018.

Για να συμβεί αυτό, όμως, και με τη φόρα που έχει πάρει ο Απόλλωνας εδώ και αγωνιστικές, άπαντες, διοίκηση Νίκου Κίρζη, ομάδα Σωφρόνη Αυγουστή, θέλουν και αναμένουν κάτι από τον κόσμο της ομάδας.

Τίποτα άλλο από το να εξαντλήσει όσα εισιτήρια διατεθούν για τη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου για το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς, 2018.  Απέναντι στη συμπολίτιδα ΑΕΛ, υπολογίζονται αρκετά στον Απόλλωνα στην παρουσία του κόσμου της ομάδας, να δημιουργήσει τέτοια ατμόσφαιρα που θα «ντοπάρει» και άλλο τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή ως προς τον δρόμο μίας σπουδαίας νέας νίκης στην ανηφόρα που ήδη έχει πάρει στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.