Φόβοι για σοβαρή ζημιά!

Φόβοι για σοβαρή ζημιά!

Ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο από το παιχνίδι με την Βίλεμ και εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά.

Μαύρα Χριστούγεννα θα περάσει ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Άγιαξ με την Βίλεμ. Ο 34χρονος Ολλανδός επιθετικός χτύπησε στο αριστερό του γόνατο και τα ολλανδικά Μ.Μ.Ε. εκφράζουν φόβους για σοβαρή ζημιά που ενδέχεται να σημάνει πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα.

 Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE