Φόβοι για σοβαρή ζημιά!

Φόβοι για σοβαρή ζημιά!

Ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο από το παιχνίδι με την Βίλεμ και εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά.

Μαύρα Χριστούγεννα θα περάσει ο Κλάας-Γιαν Χούντελααρ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα του Άγιαξ με την Βίλεμ. Ο 34χρονος Ολλανδός επιθετικός χτύπησε στο αριστερό του γόνατο και τα ολλανδικά Μ.Μ.Ε. εκφράζουν φόβους για σοβαρή ζημιά που ενδέχεται να σημάνει πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα.

 Πηγή: www.sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE