ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαμός στον υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος – Κινητοποιήθηκε και η Τροχαία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χαμός στον υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος – Κινητοποιήθηκε και η Τροχαία

Το αδιαχώρητο συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 24/12 σε όλα σχεδόν τα πολυκαταστήματα λόγω και των εορτών.

Ο περισσότερος κόσμος επέλεξε να περάσει την παραμονή των Χριστουγέννων βολτάροντας σε καταστήματα, για να κάνει μάλιστα και τα τελευταία του ψώνια ενόψει και των γιορτών που έφτασαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ThemaOnline, από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 24/12, επικρατεί ένας μικρός χαμός στον υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στην Λευκωσία, λόγω την πυκνής τροχαίας κίνησης που προκλήθηκε από τον κόσμο που επισκέφθηκε το κατάστημα.

Στο σημείο έσπευσε και αστυνομική δύναμη της Τροχαίας, για να βοηθήσει στην ομαλή κίνηση των οχημάτων.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE