Η εικόνα στην περιοχή του Τρόοδους τώρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η εικόνα στην περιοχή του Τρόοδους τώρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαγευτικό το τοπίο στην περιοχή Τρόοδους, με το χιόνι που έπεσε παραμονές Χριστουγέννων να μας βάζει για τα καλά σε γιορτινό κλίμα.

Φίλοι αναγνώστες του ThemaOnline, μας έστειλαν φωτογραφίες από την πλατεία του Τρόοδους και την περιοχή Όλυμπου, το υψηλότερο σημείο της Κύπρου.

Λίγο μετά τις 14:00 της Κυριακής 24/12, άρχισαν να πέφτουν νυφάδες χιονιού, ενώ όπως μας μετέφεραν αναγνώστες μας, μετά τις 15:30 άρχισε για τα καλά η χιονόπτωση.

Μέχρι λίγο πριν τις 16:00, ενημέρωση από την Αστυνομία δεν υπάρχει οποιαδίποτε αναφορά για κλειστούς δρόμους λόγω του χιονιού, κάτι όμως που δεν αποκλείεται να συμβεί ανά πάσα στιγμή, ενώ καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε τις μαγευτικές εικόνες από την περιοχή Τρόοδους:

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.