Παίκτης της Ομόνοιας «δίπλα» στις προσπάθειες του Λαΐφη (video)

Παίκτης της Ομόνοιας «δίπλα» στις προσπάθειες του Λαΐφη (video)

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης «έκλεισε» τις υποχρεώσεις του για το 2017, παίζοντας για ακόμη μία φορά βασικός στην αρχική ενδεκάδα της Σταντάρ Λιέγης.

Ο σπουδαίος Κύπριος ποδοσφαιριστής, αντιμετώπισε την Σιντ Τρούιντεν των τριών Ελλήνων, με το τελικό σκορ του αγώνα να είναι το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν και τη στήριξη ενός παίκτη της Ομόνοιας. Ο Τζόναθαν Μπεντέκε μας ενημέρωσε μέσω Instagram ότι βρίσκεται στο γήπεδο της Λιέγης και βλέπει τη «μάχη» του Λαΐφη.

Δείτε το video του αγώνα:

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE