Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Αττικής για την κακοκαιρία

Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Αττικής για την κακοκαιρία

 Για τρίτη ημέρα επιχείρησαν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής, έτσι ώστε όλοι οι δρόμοι στην Αττική να παραμείνουν ανοικτοί παρά την έντονη χιονόπτωση που παρατηρήθηκε την Παρασκευή 22/12 μέχρι αργά το βράδυ, στην περιοχή της Κάζας, στην περιοχή της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου, καθώς και στην Πάρνηθα.

Συγκεκριμένα σήμερα έγιναν επιχειρήσεις αποχιονισμού στην Κάζα με 10 αποχιονιστικά μηχανήματα, στη Μαλακάσα με 4 αποχιονιστικά μηχανήματα και στην Πάρνηθα με 2 μηχανήματα.

Παρά την ύφεση των καιρικών φαινομένων, ήδη είναι σε επιφυλακή άλλα 8 αποχιονιστικά μηχανήματα έτσι ώστε να επιχειρήσουν άμεσα στον άξονα Μαλακάσας – παράπλευρο δίκτυο Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας – Λ. Κηφισίας, εφόσον απαιτηθεί.

Η χιονόπτωση μέχρι τώρα ήταν ιδιαίτερα έντονη και επειδή σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, όλα τα μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής θα παραμείνουν στη θέση τους, ενώ συνίσταται στους οδηγούς, εφόσον κινηθούν στα όρια της Περιφέρειας ή εκτός αυτής, να έχουν απαραιτήτως μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σήμερα, προπαραμονή Χριστουγέννων, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου επισκέφθηκε τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας στο Καπανδρίτι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE