Ο «Φαλκάο» της Σερβίας, ο Απόλλωνας και η «βιτρίνα» με Ζάχαβι

Ο «Φαλκάο» της Σερβίας, ο Απόλλωνας και η «βιτρίνα» με Ζάχαβι

Δημοσίευμα στην Ουρουγουάη το Σάββατο κάνει λόγο πως αρκετοί παίκτες μέσα από διάφορους τρόπους ανήκουν στον Απόλλωνα, αλλά ποτέ δεν αγωνίστηκαν στη Λεμεσιανή ομάδα, καθώς είχαν μεταγραφές σε ομάδες του εξωτερικού.  Ένας εξ αυτών σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι και ο Σέρβος «Φαλκάο», Λούκα Γιόβιτς.

Πάντως, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στον γνωστό μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι, όπου το σχετικό δημοσίευμα τονίζει πως ο Απόλλωνας και αυτός λειτουργούν ως «βιτρίνα» μεταπώλησης παικτών.

Γίνεται λόγος επίσης ότι από το 2012 έως το 2015 επτά παίκτες από Σερβία και Ρουμανία «πέρασαν» υπογράφοντας χωρίς να φορέσουν ποτέ τη φανέλα του Απόλλωνα.

Επίσης, αναφέρεται ότι η L’ Equipe έκανε έρευνα τον Σεμπτεμβρη και βρήκε 29 τέτοιες περιπτώσεις που ήρθαν και έφυγαν ως «φαντάσματα» από τον Απόλλωνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πολλά δημοσιεύματα του εξωτερικού συνδέουν τον Απόλλωνα με μετεγγραφές – φαντάσματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.