ΛΑΡΝΑΚΑ: Έβλεπαν και ξανάβλεπαν το ραντάρ οι αστυνομικοί - Ενώπιον Δικαστηρίου 43χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έβλεπαν και ξανάβλεπαν το ραντάρ οι αστυνομικοί -  Ενώπιον Δικαστηρίου 43χρονος

Ίσως στην αρχή να πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιο λάθος οι αστυνομικοί που εντόπισαν 43χρονο να οδηγεί με διπλάσια ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο, ο οποίος αναμένεται να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι, γύρω στη 1:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 23/12, 43χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου παρά τη Μεννόγεια, από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, με ταχύτητα 199 χιλιομέτρων ανά ώρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ο 43χρονος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE