Άφωνη η Ευαγγελία Αραβανή! Ο Χάρης Χριστόπουλος την «έδωσε» on air για την... σχέση της! VIDEO

Άφωνη η Ευαγγελία Αραβανή! Ο Χάρης Χριστόπουλος την «έδωσε» on air για την... σχέση της! VIDEO

Μοναδικές στιγμές στο τελευταίο επεισόδιο του My Style Rocks. Ο Χάρης Χριστόπουλος έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με τις ατάκες του και όπως ήταν φυσικό κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 23/12.

Μετά από τα απολαυστικά σχόλιά του για τα χείλη της Ευαγγελίας Αραβανή, ο Στέλιος Κουδουνάρης έκανε πλάκα ρωτώντας: «Ευαγγελία μήπως σου είπε αυτό για τα χείλη σου ο Χάρης γιατί θέλει να τον φιλήσεις;».

Η απάντηση του γνωστού φωτογράφου ήταν άκρως απολαυστική. «Η Ευαγγελία να με φιλήσει; Μα είμαστε δεσμευμένοι και οι δύο τι είναι αυτά τα πράγματα…!».

Ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε νύξη για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας, για την οποία έχουν γραφτεί πολλά περί σχέσης με το Νίκο Οικονομόπουλο. Μετά την ατάκα που ακούστηκε λοιπόν, η Ευαγγελία επεσήμανε: «Τέλειο ήταν αυτό, πολύ μου άρεσε… Δεν θα μιλήσεις άλλο!».

Aπό Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.