TΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Διασωληνώθηκε ο σοβαρά τραυματίας

TΡΟΧΑΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Διασωληνώθηκε ο σοβαρά τραυματίας

Νεότερες πληροφορίες για το σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατέληξε σε δέντρο, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματίας στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του γενικού νοσοκομείου Λάρνακας και διασωληνώθηκε.

Σύμφωνα με αστυνομική μας πηγή, αρχικά μεταδόθηκε πληροφορία περί θανατηφόρου τροχαίου λόγω της σφοδρής σύγκρουσης του σαλούν οχήματος στο δέντρο. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια αστυνομική πηγή, μετά τον απεγκλωβισμό του οδηγού διαπιστώθηκε ότι ήταν εν ζωή και αμέσως μεταφέρθηκε στο δημόσιο νοσηλευτήριο της πόλης.

Ο σοβαρά τραυματίας, είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.